Інформація про аварійні ремонтні роботи

На початку січня 2024 року, під час обстеження приміщень під північною трибуною, було виявлено ознаки руйнування опор плит перекриття трибуни — по причині багаторічного протікання дощових і талих вод відбулося розмивання підтримуючих опор плит. Підтримуючі опори вимурувані з цегли, в результаті тривалого затікання води утворилися тріщини і руйнування цементу. Руйнація опор загрожувала значними наслідками — просіданням перекриття, деформацією і обвалом несучих елементів трибуни, виведенням з експлуатації об’єкта на тривалий час та дороговартісне відновлення.

Нове керівництво підприємства негайно сповістило відповідні установи про загрозливу ситуацію, та у той же день приступило до ліквідації наслідків розмивання опор.

Було проведено підпирання плит перекриття спеціальними металоконструкціями, змонтовано обмежувальні каркасні конструкції, проведені гідроізоляційні роботи, розібрано старі опори. Станом на сьогодні ремонтні роботи тривають. Зараз відмуровуються нові опори з повнотілої цегли з підвищеною стійкістю до навантажень. Вирішуються завдання з організації правильного водовідведення. Загроза обвалу трибуни ліквідована.